طرز تهیه عدسی صبحانه با سیب زمینی

با تهیه عدسی از خواص بی نظیر آن بهره مند شوید. عدس سرشار از آهن، فسفر و فولات است که عملکرد مغز را بهبود بخشیده، به رفع خستگی کمک میکند و عوارض بیخوابی را کاهش می دهد و از کم خونی پیشگیری می کند. عدسی اگر با لیمو ترش مصرف شود می تواند مغز را فعال و برای یادگیری آماده کند، از این رو توصیه می شود حداقل هفته ای یک بار عدسی مصرف کنید.

مواد لازم تهیه عدسی خوشمزه و لعابدار برای صبحانه به سبک سنتی

  • عدس ۲ لیوان
  • بلغور گندم یا جو ۲ ملاقه
  • پیاز بزرگ ۱ عدد
  • رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک ، فلفل و زردچوبه
  • ادویه
  • گلپر
  • سیب زمینی متوسط نگینی خرد شده ۱ عدد
طرز تهیه عدسی صبحانه با سیب زمینی
طرز تهیه عدسی صبحانه با سیب زمینی

طرز تهیه عدسی صبحانه با سیب زمینی

  1. پیاز را تفت دهید تا سرخ شود.
  2. اگه عدسی را با رب گوجه فرنگی دوست دارید در این مرحله رب بزنید.
  3. زردچوبه ، ادویه و فلفل سیاه را افزوده و تفت دهید.
  4. سپس عدس و بلغور خیس خورده و سیب زمینی را اضافه کنید.
  5. کمی تفت داده و آب بریزید تا بجوشد. سپس شعله را کم کنید تا با شعله ملایم بپزد و لعاب دهد.
  6. در دقایق پایانی پخت نمک بریزید. در صورت تمایل آویشن و گلپر بریزید.

فواید خوردن عدسی برای صبحانه

خوردن عدسی برای صبحانه سرشار از پروتئین گیاهی، فیبر و آهن است که به افزایش انرژی و حفظ سیری طولانی‌مدت کمک می‌کند. عدسی با دارا بودن کربوهیدرات‌های پیچیده، قند خون را به آرامی بالا می‌برد و از خستگی زودرس جلوگیری می‌کند، در عین حال به کنترل وزن و بهبود عملکرد گوارش نیز کمک می‌کند. همچنین ویتامین‌های گروه B موجود در عدس از سلامت سیستم عصبی حمایت کرده و آنتی‌اکسیدان‌های آن به کاهش التهاب و تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می‌کنند.