با تهیه عدسی از خواص بی نظیر آن بهره مند شوید. عدس سرشار از آهن، فسفر و فولات است که عملکرد مغز را بهبود بخشیده، به رفع خستگی کمک میکند و عوارض بیخوابی را کاهش می دهد و از کم خونی پیشگیری می کند. عدسی اگر با لیمو ترش مصرف شود می تواند مغز را فعال و برای یادگیری آماده کند، از این رو توصیه می شود حداقل هفته ای یک بار عدسی مصرف کنید.
مواد لازم تهیه عدسی خوشمزه و لعابدار برای صبحانه به سبک سنتی
- عدس ۲ لیوان
- بلغور گندم یا جو ۲ ملاقه
- پیاز بزرگ ۱ عدد
- رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
- نمک ، فلفل و زردچوبه
- ادویه
- گلپر
- سیب زمینی متوسط نگینی خرد شده ۱ عدد

طرز تهیه عدسی صبحانه با سیب زمینی
- پیاز را تفت دهید تا سرخ شود.
- اگه عدسی را با رب گوجه فرنگی دوست دارید در این مرحله رب بزنید.
- زردچوبه ، ادویه و فلفل سیاه را افزوده و تفت دهید.
- سپس عدس و بلغور خیس خورده و سیب زمینی را اضافه کنید.
- کمی تفت داده و آب بریزید تا بجوشد. سپس شعله را کم کنید تا با شعله ملایم بپزد و لعاب دهد.
- در دقایق پایانی پخت نمک بریزید. در صورت تمایل آویشن و گلپر بریزید.
فواید خوردن عدسی برای صبحانه
خوردن عدسی برای صبحانه سرشار از پروتئین گیاهی، فیبر و آهن است که به افزایش انرژی و حفظ سیری طولانیمدت کمک میکند. عدسی با دارا بودن کربوهیدراتهای پیچیده، قند خون را به آرامی بالا میبرد و از خستگی زودرس جلوگیری میکند، در عین حال به کنترل وزن و بهبود عملکرد گوارش نیز کمک میکند. همچنین ویتامینهای گروه B موجود در عدس از سلامت سیستم عصبی حمایت کرده و آنتیاکسیدانهای آن به کاهش التهاب و تقویت سیستم ایمنی بدن کمک میکنند.